Daruvar raspisao tri nova natječaja, evo o kakvim se poslovima radi!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

DARUVAR – Grad Daruvar raspisao je tri nova natječaja za prijam u službu na neodređeno vrijeme. Radi se o radnim mjestima Referent za graditeljstvo te Referent za administrativne poslove u sklopu Upravnog odjela za gospodarstvo, graditeljstvo, prostorno uređenje i komunalne djelatnosti Grada Daruvara te o radnom mjestu dostavljača pošte u Upravnom odjelu za opće, pravne, imovinsko-pravne i društvene djelatnosti Grada Daruvara.

Na sva tri radna mjesta za koje su raspisani natječaji traži se jedan izvršitelj na neodređeno puno radno vrijeme uz obvezni probni rad u trajanju u tri mjeseca.

Opće i posebne uvjete za prijam u službu propisani su natječajima koje možete pronaći na mrežnim stranicama Grada Daruvara.

Što se tiče načina obavljanja prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete obavit će se putem pisanog testiranja i intervjua. Intervjui će se provoditi samo s kandidatima koji su na testiranju ostvarili najmanje 50% ukupnog broja bodova iz pisanog testiranja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!