Greška HZMO-a: Neki umirovljenici ostali bez božićnica, načelnik ih poziva da se jave

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Općina Velika Pisanica poziva sve umirovljenike s područja općine koji primaju mirovinu u mjesečnom iznosu do 400 eura, a još nisu dobili božićnicu da se jave u ured Općine. Nakon podjele božićnica počeli su se javljati pojedini mještani te se ispostavilo da ih neki mještani koji zadovoljavaju uvjete nisu dobili, stoga pretpostavljaju da se radi o grešci u popisu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

-Mi smo tražili popis iz Mirovinskog osiguranja iz Zagreba. Iz centrale je došao taj popis za sve naše umirovljenike po tom našem cenzusu i dogodilo se da su oni neke izostavili – prokomentirao je grešku načelnik Fredi Pali pritom dodavši kako su svi umirovljenici koji se nisu našli na popisu iz Babinca, a kao razlog tome navodi pripadanje Babinca u drugi poštanski ured koji pak pripada drugoj općini.

-Obaviješteni su svi umirovljenici koji nisu dobili božićnicu, a imaju na to pravo – rekao je načelnik Pali i dodao – Nažalost malo sa zakašnjenjem, no naravno da će svi dobiti.

U slučaju da primate mirovino u iznosu do 400,00 eura i niste dobili božićnicu te vam se nitko nije javio po tom pitanju, iz Općine pozivaju da se što prije osobno javite u ured Općine ili ih kontaktirate na broj 043 – 883 – 920.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!