Velika Pisanica sufinancirat će stručne kontrole ekološkim proizvođačima!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Općina Velika Pisanica i ove će godine sufinancirat troškove utvrđivanja sukladnosti stručne kontrole ekološkim proizvođačima s područja općine Velika Pisanica. Predviđen iznos za svakog korisnika iznosi 400, 00 eura, a svi ekološki proizvođači s područja općine zahtjev mogu podnijeti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine.

-Pokušavamo pomoći našim ljudima koji se bave i tom granom proizvodnje – rekao je načelnik Fredi Pali i dodao – Imaju i oni tih dodatnih troškova koji su, po meni, čak nekad i previsoki i ne bi trebali biti toliki, ali dobro, zato smo mi tu da im pomognemo i u svakom slučaju će i ove godine imati u proračunu tu pomoć.

Uz zahtjev je potrebno priložiti dokaz o statusu ekološkog proizvođača, presliku osobne iskaznice, IBAN računa podnositelja zahtjeva te presliku računa za utvrđivanje sukladnosti stručne kontrole. Iz Općine pozivaju da se za sve dodatne informacije obratite Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Velika Pisanica, na e-mail: info@velika-pisanica.hr ili na broj 043 883 – 920.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!