Garešnički parovi proslavili zlatni pir uz obnovu zavjeta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GAREŠNICA – U Garešnici je prvi puta u organizaciji Grada Garešnice organizirana zajednička proslava za garešničke parove koji slave 50. godišnjicu braka odnosno Zlatni pir. Održana je u prostorijama Udruge umirovljenika koja je pomogla u organizaciju pira, a uz slavljenike i članove te umirovljeničke udruge na njoj su nazočni bili i garešnički gradonačelnik Josip Bilandžija te garešnički župnik vlč. Dejan Tot koji su slavljenicima čestitali vrijednu godišnjicu.

Slavljenički parovi nazočni na proslavi bili su Marica i Ilija Balen, Ankica i Ivo Gašparec, Nada i Drago Grubač, Ljiljana i Milan Kajganić, Marica i Stjepan Karadžija te Dušanka i Milan Vučinić, dok se dva para, kako je rekao predsjednik Udruge umirovljenika Miroslav Mauher, zbog bolesti nisu mogla odazvati slavlju.

Lijep ceremonijal obnove zavjeta slavljenicima je upriličio župnik Dejan Tot koji se zahvalio i gradonačelniku Josipu Bilandžiji za pomoć u organizaciji kao i na odazivu na ovo slavlje. Potom je poveo slavljenike da obnove zavjete, a nakon toga uslijedila je zajednička večera i ples.

FOTO: Grad Garešnica


PODIJELI S PRIJATELJIMA!