U Rovišću nastavljaju s edukacijama i konferencijama!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ROVIŠĆE – Općina Rovišće i dalje nastavlja s provođenjem edukacija i konferencija u Kulturnom centru. Naime, Općina je od početka godine ugostila predavanje o osteoporozi, a održana je i konferencija „Selo budućnosti“.

-Mi koristimo svoj Kulturni centar, želimo ga zaista iskoristit za razne svrhe, a jedna od tih je i organiziranje raznih predavanja – ispričao je načelnik Rovišća Slavko Prišćan i dodao kako su već u planu i nove aktivnosti.

-Naravno da koristimo priliku da na području naše Općine imamo što više predavanja s ciljem zaštite zdravlja, brige o prehrani i svega onog što nas može učiniti boljim – dodao je.

Tako u ožujku stanovnike Rovišća očekuju aktivnosti povodom tjedna oftalmologije.

-Imat ćemo i jedno predavanje vezano za oftalmologiju, konkretno radi se o pregledu očiju, odnosno očnog tlaka. On će se odvijati 11. ožujka od 17 sati u našem Kulturnom centru – najavio je načelnik.

Osim pregleda očnog tlaka, organizirat će se i humanitarna akcija „Daruj bolji pogled“ u kojoj će stanovnici Rovišća moći donirati svoje stare naočale onima kojima je pomoć potrebna.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!