Dobre vijesti za Grubišno poljski sport: rekonstruira se igralište u Zdenački gaj

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

GRUBIŠNO POLJE – U Grubišnom Polju potpisan je ugovor o početku rekonstrukcije sportskog terena u Velikim Zdencima. Rekonstrukciju će provoditi Građevinski obrt „Lagundžić“ iz Grubišnog Polja, a ukupna vrijednost projekta je nešto više od 128 tisuća eura.

– To je investicija od nekih 130 tisuća od kojih je 45 odobreno s aplikacije koju smo kandidirali prema Ministarstvu sporta. Bit će to višenamjenski teren, ograđen sportski teren s novom, modernom podlogom na kojoj će se moći više sportova odigrati – ispričao je gradonačelnik Mađeruh.

Teren se nalazi u ulici Zdenački gaj, a osim rekonstrukcije terena, uređivat će se dio parcele za višenamjenski sportski teren, a nadogradit će se pješačka staza i postaviti ograda oko igrališta.

-Vjerujem da su i sportska zajednica i sportaši zadovoljni investicijom. Čekamo da ju zatvorimo, odnosno da ju završimo kako bi mogli kandidirati neku drugu jer sad ne možemo ništa kandidirati dok ovo ne završimo.

Novo igralište sastojat će se od rukometnog igrališta, igrališta za mali nogomet i tenis, a sadržavati će i završnu oblogu od tartana. Projekt je prijavljen u suradnji s Razvojnom agencijom AGRO.

FOTO: Ilustracija


PODIJELI S PRIJATELJIMA!