Nastavlja se plodna poduzetnička klima u Općini Sirač

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

SIRAČ – Plodna poduzetnička klima nastavlja se u Općini Sirač gdje je donesen Program poticanja gospodarstva na području Općine. Cilj je jačanje poduzetništva i stvaranje pozitivne poduzetničke klime koja pridonosi gospodarskom i društvenom razvoju Općine.

-Već nekoliko godina imamo Program poticanja gospodarstva na području Općine Sirač gdje se mogu javiti mikro, mali i srednji poduzetnici. Svake godine započnemo s okvirnim iznosom od skoro 20 tisuća eura osiguranih iz proračuna – ispričao je načelnik Igor Supan.

-Ako se pokaže da sredstva iskorištena prije vremena, a ima još zainteresiranih poduzetnika uvijek idemo u rebalans i ako financijska situacija dopušta podižemo taj iznos – dodao je.

U općini su zadovoljni radom programa te  im se nije problem prilagoditi njegovoj provedbi, a nadaju se i uspješnoj budućnoj provedbi..

-Dosad svi koji su bili zainteresirani su dobili financiranje. Prošle godine smo s tih 20 tisuća osnovnih eura završili na skoro 30 tisuća eura – zaključio je Supan.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!