Kakav debakl, potpredsjednik ne zna imena kandidatkinja za županicu i gradonačelnicu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zaštitne maske, barem kod onih koji su je nosili, samo su djelomično uspjele prikriti smijeh na današnjoj novinarskoj konferenciji gdje je predstavljena SDP-ova kandidatkinje za bjelovarsku gradonačelnicu Antoneta Đokić. No, “osmijeh u očima” odavao je koliko se okupljeni novinari, ali i nekoliko građana dobro zabavlja.

Za tu, sve samo ne dosadnu konferenciju, zaslužan je potpredsjednik SDP-a Siniša Hajdaš Dončić koji je nekoliko puta uspio ponoviti da se, konferenciji prisutna, kandidatkinja za županicu BBŽ zove Ines, a ne Sandra Frčo. Osmijeh nije mogla sakriti niti sama “prekrštena” Frčo koja se ubrzo, netom prije svoje izjave, odlučila još jednom predstaviti ne bi li svim okupljenima još jednom potvrdila tko je i zašto stoji u društvu SDP-ovaca.

Sve je na kraju ispalo vrlo simpatično jer Hajdaš Dončić svim se snagama, i za vrijeme i nakon konferencije, trudio ispričati Sandri Frčo na krivo izgovorenom imenu.

Da bi priča bila još zanimljivija, kandidatkinja za gradonačelnicu, zbog koje je konferencija i sazvana, također je od strane potpredsjednika stranke preimenovana iz Antonete u Antonelu. Na kraju, uz smiješak za zajedničku fotografiju, izgledalo je da nitko nikome ne zamjera, ali tako zvana nezgodica svakako će ostati događaj za prepričavanje – među kolegicama i kolegama novinarima, ali i među svima ostalima koji su svjedočili vrlo zabavnoj najavi kandidatkinja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!