Dok je njezin zaposlenik u pritvoru zbog pedofilije, ravnateljica Glazbene ogorčena na medij koji je to otkrio

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što je portal Klikni.hr doznao i objavio da je zaposlenik Glazbene škole Vatroslava Lisinskog u Bjelovaru Z.S. u pritvoru zbog pedofilije, kontaktirali smo ravnateljicu škole Nevenku Presečan Arvay da nam kaže je li upoznata s navedenim slučajem te kako isti komentira.

Prirodno, očekivali smo zgražavanje ravnateljice nad ovim slučajem, ograđivanje inače ugledne ustanove od strašnih djela za koja se tereti njihov zaposlenik i smirivanje zabrinutih roditelja. 

No, doživjeli smo potpuno suprotno. 

Ravnateljica Nevenka Presečan Arvay nam je rekla da je razočarana što portal Klikni.hr prenosi priče koje nisu provjerene i da nema komentara!?

Budući da smo sve detalje provjerili, da je naša serija članaka o ovom strašnom slučaju istinita i da nam je Državno odvjetništvo potvrdilo da se radi o teškim kaznenim djelima protiv maloljetnika, ravnateljici Presečan Arvay smo putem sms-a poslali poruku u kojoj ju molimo, iako se radi o osjetljivoj temi, da preispita svoju odluku kako ne želi ništa komentirati jer je to u interesu javnosti, roditelja pa i samog ugleda škole. 

Ravnateljica Presečan Arvay nije željela ništa odgovoriti što je poprilično zbunjujuće i zabrinjavajuće za tu ustanovu. Naime, naravno da ravnateljica nije odgovorna za eventualne zločine zaposlenika Glazbene škole, ali kao voditeljica ustanove u kojoj pritvoreni Z.S. radi svakako bi bilo poželjno, zapravo normalno, da se škola, to jest ravnateljica javno ogradi od ovoga groznog slučaja, a ne da optužuje portal koji je u javnom interesu objavio priču o mogućem počinjenju kaznenog djela spolnog zlostavljanja maloljetnika.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!