Tko će u Zagrebu rušiti HDZ i Vladu – sljedbenik sekte sudnjeg dana i propali pripadnik zlatne mladeži

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sin tajkuna koji bježi pred ovrhama i čovjek koji se od smaka svijeta skrivao u Alpama glavni su organizatori prosvjeda 10. rujna ispred HDZ-a na kojima će se tražiti ostavka Vlade i raspisivanje novih izbora.

Jedan od onih koji je javno pozvao građane na prosvjede je saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja, a na njegov poziv strastveno je reagirao Stipe Petrina, političar bez dlake na jeziku koji se jako ljuti kada ga poistovjećuju s Mostom.

Petrina je podsjetio da je upravo Grmoja omogućio dolazak HDZ-a na vlast i to ne jednom, nego dvaput te dodao da je Most upravo zbog toga gori od stranke na čije rušenje poziva. Načelnik Primoštena aktualizirao je i pomalo zaboravljenu priču o sekti Lucija kojoj je Grmoja u najmanju ruku bio sklon, a koja se danas poteže po sudovima zbog prevara hrvatskih građana. 

Podsjetimo, Stipe Gabrić Jambo svojedobno je ispričao kako je obitelj Nikole Grmoje bila duboko inficirana vjerskom sektom Lucija iz Čapljine, koja je djelovala u dolini Neretve i temeljito varala ljude.

“Crkva je preko dvije župe imala mnogo utjecaja što je Most došao na vlast. Uči ta Luca Nikolu Grmoju, uči mu majku Baldinu, uči mu ćaću Stipu i uči mu puno takvih kao što su oni. Lucija je ona molitvena skupina koja je očerupala mnoge ljude. Ona ih zamanta i izludi, pa im mazne lovu. Ona je rekla Grmojinu ćaći i majci da će biti smak svijeta te da će Nikolu spasiti samo ako ga odvedu na neku planinu u Alpe, pa su ga odveli u neki planinski hotel u Austriji. To vam je, prijatelji, Grmoja. Ja samo u jednog spasitelja vjerujem, ne vjerujem u nikakvu Lucija, nikakve sekte…”, ispričao je Jambo Jutarnjem listu.

Grmojini su, navodno, s malim Nikolom čekali sudnji dan na granici Austrije i Švicarske, pa su se, kad je susvita izostala, vratili u Metković.

Uz Grmoju, organizator prosvjeda je i Andrija Klarić, svojedobno vlasnik Dona trgovine u medijima prozvan „odmetnutim sinom kontroverznog oca” Jure Klarića, vlasnika nekadašnjeg vodećeg regionalnog prerađivača voća.

Andrija Klarić živio je lagodnim životom hrvatske zlatne mladeži dok mu je otac čuvao leđa u poslovnim pothvatima, a sve je u konačnici završilo propašću, ovrhama i pod povećalom DORH-a. Velika reportaža o njegovom poslovnom neuspjehu završava rečenicom da je sin moćnog poduzetnika koji je puno htio, malo napravio i sve potratio.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!