Logo novog Bjelovarskog lista neodoljivo podsjeća na jedan drugi logo. Slučajnost ili…?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Je li Bjelovarski list s novim vlasnikom okrenuo novu stranicu ili će i dalje biti riječ o glasilu bivšeg župana koji je obilato honorirao svoju ljubav prema tom tjedniku? Pitanje o starom smjeru nove inkarnacije bilogorske tiskovine nameće se zbog sličnosti novog logotipa s logotipom Damira Bajsa – nezavisne liste.

Logotip Damira Bajsa, naime, mnogima se urezao u oko jer ga je bilo teško izbjeći s obzirom da je bivši župan mogao štedjeti na svemu osim na svojem imenu i slici. Damiri bajsevi mjesecima su nam se smiješili iza tamnih sunčanih naočala sa svakog plakata, city lighta, bannera internetskih portala i posebice naslovnica svojedobno utjecajne tiskovine čiji je ugled ponajviše narušilo upravo županovo prekomjerno granatiranje vlastitim slikama i uspjesima.

Vrijeme će pokazati je li ovdje riječ o čistoj slučajnosti ili će nova tiskovina samo osvježena verzija stare propagandne mašinerije, ovoga puta na manjem formatu. Ako je tomu doista tako, neće trebati biti posebno talentiran detektiv da se ta veza otkrije. Želja bivšeg župana za ljubljenjem vlastitog lika i djela ponovno će biti presudna, a niz osoba koje će županu, pa makar i bivšem, neskromno zahvaljivati, iz broja u broj bit će sve veći.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!