Najveći ruski propagandist u Hrvatskoj opravdao visoka očekivanja ministra Lavrova

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nema suštinske razlike između pozdrava „Za dom spremni” i „Slava Ukrajini”, bubnuo je predsjednik RH Zoran Milanović, ponovno u ulozi samoproglašenog povjesničara koji je povijest učio iz ruskih knjiga.

Milanović se tako, nakon određene stanke, ponovno vratio na stare staze ruske propagande i ponovno opravdao status miljenika koji ima kod ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova.

Milanović je stavio znak jednakosti između pozdrava marionetske nacističke vlasti iz sramotnog dijela hrvatske povijesti s pozdravom koji u čitavom demokratskom svijetu danas izražava san o slobodi. Pozdrav koji je u Hrvatskoj zakonom zabranjen s pozdravom koji s oduševljenjem koristi ono što zovemo zapadna demokracija.

Želeći Ukrajincima prišiti nacizam, Rusi ih dehumaniziraju i pred svojom javnošću opravdavaju svirepe napade, kršenje svih ratnih konvencija, granatiranje i ubijanje civila na tuđoj zemlji.

Milanović Rusima, izjednačavajući ustaški s ukrajinskim pozdravom, drži ljestve.

Prema ruskoj propagandi, čitav zapadni svijet je danas na strani nacizma, a Rusi su jedina sila koja im se može oduprijeti. Službenoj ruskoj politici pozdrav „Slava Ukrajini” svakako je nacistički pozdrav, baš kao što su Rusima nacisti i svi oni koji dolaze u Kijev pružiti Ukrajini potporu i pri tomu upravo tim „spornim” pozdravom predsjednika Zelenskog.

Ukrajina je za Milanovića korumpirana zemlja u kojoj NATO vodi proksi rat protiv Rusije, dok je Rusija vojna sila koja taj rat jednostavno ne smije izgubiti. Za Milanovića, rat u Ukrajini nije agresija Rusije na neovisnu državu, nego je rezultat višegodišnjih provokacija protiv Rusije od strane „nekoga”.

Ako mu je Lavrov u svojem godišnjem govoru dao samo verbalno priznanje 2022. godine, sada bi trebao otići korak dalje i pokloniti mu Staljinov orden za naročita dostignuća u širenju ruske istine po Europi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!