Milanović otvorio sezonu lova na novinare, Most se pridružio hajci

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marin Miletić, predstavnik živozidaške frakcije Mosta, nesmiljenom žestinom obrušio se ovih dana na novinare jer Jutarnji list nije po njegovom ukusu pratio kompleksnu temu prodaje plina. U ispadu mržnje novinare je prozvao dnovinarima, uz klasičnu ogradu da ne misli na onu nekolicinu hrabrih, poštenih i iskrenih koji se mogu na prste obje ruke izbrojati.

Novinari su intelektualne prostitutke koje imaju zadatak da lažu, kleveću i iskrivljuju istinu. Medijima ne treba ništa vjerovati i što god vam predstave kao istinom – treba znati da to istina nije, kaže ovaj političar.
Novinari su klošari jedni zločesti kojih se ovaj uvaženi saborski zastupnik ne plaši jer zna da im narod više ništa ne vjeruje.

U političkom svijetu Mostovac Miletić najpoznatiji je po frizuri, pokliču “Rokaj barba Putine” i antivakserizmu, a njegovo javno vrijeđanje novinarske struke svakako uživa prešutnu podršku ostatka te političke opcije.

Istovremeno, previše je nebitan da bi se na njegove uvrede osvrnulo Hrvatsko novinarsko društvo ili bilo tko drugi.

Ipak, ima nešto vrlo žalosno u ovoj priči.

Jednako ulični rječnik, jednako plitke uvrede i jednaku količinu mržnje prema medijima gaji i Zoran Milanović koji mladom političkom lavu Miletiću svakako može biti politički uzor, ako ne i otac.
U ovom trenutku, hrvatski predsjednik i predstavnik živozidaške frakcije Mosta razlikuju se tek po frizuri.

I po tome što je Milanović zabranio dolazak novinara Jutarnjeg lista na tiskovnu konferenciju, a Miletić još uvijek nije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!