HDZ razotkrio gradonačelnika: Što je sad s obećanjem o ukidanju prireza?!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U svega dvije i pol godine aktualni gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj uspio je demantirati građanina Nevena Bosilja, priopćio je varaždinski HDZ te podsjetio na njegova obećanja.

Naime, 2021. godine je odlučno najavljivao da će Varaždinke i Varaždinci „osjetiti smanjenje prireza“ te da će prirez „smanjivati sljedeće tri godine da dođemo do nule“.

Umjesto da iskoristi donesene mjere Vlade RH i omogući svojim sugrađanima veće plaće te samim time svoje bombastične najave iz 2021. provede u djelo, gospodin Bosilj radi sve suprotno. Osim što je omogućio svim Varaždinkama i Varaždincima da plaćaju jedan od najvećih poreza u državi, u proteklih nekoliko mjeseci svjedočimo poskupljenjima svega o čemu odlučuje Grad Varaždin. Roditeljima je podigao cijenu smještaja djece u vrtiću, digao je cijenu komunalne naknade i komunalnog doprinosa, a isto tako odvoza komunalnog otpada. Podsjećam da je taj isti gospodin Bosilj, kao oporbeni vijećnik, danima prosvjedovao upravo zbog tih cijena koje su tada bile i dvostruko niže.

Međutim, ako uzmemo u obzir sva silna putovanja gospodina Bosilja i gospodina Markovića od Irske preko Maroka, Švicarske, Švedske, Norveške, Malte, Slovenije, BiH, Austrije, Sjeverne Makedonije pa do Kine, svima je jasnije zbog čega Varaždinke i Varaždinci plaćaju najveće poreze u državi, stoji u priopćenju HDZ-a.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!