HEP objavio natječaj za dodjelu donacija za 2024. godinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatska elektroprivreda objavila je Natječaj “Svjetlo na zajedničkom putu”, u sklopu kojeg će se dodijeliti donacije za sufinanciranje projekata i programa organizacija civilnog društva i ustanova u 2024. godini u područjima: mladi, umjetnost i kulturna baština, okoliš, znanost i društvo te humanitarno djelovanje. Natječaj “Svjetlo na zajedničkom putu” otvoren je do 27. veljače 2024. godine, do 16 sati.

Uvjeti natječaja, obrazac prijavnice s uputom za ispunjavanje i ostala natječajna dokumentacija nalaze se na web stranici Natječaj za donacije 2024., na poveznici: https://www.hep.hr/drustvena-odgovornost/sponzorstva-i-donacije/natjecaj-za-donacije-2024/3771.

Kao nacionalna kompanija, Hrvatska elektroprivreda je od svog osnutka posebno usmjerena podržavanju hrvatske kulture, sporta i baštine, podizanju kvalitete života u zajednici te sudjelovanju u humanitarnim projektima koji su usmjereni pomoći najpotrebitijima.

Kroz natječaj “Svjetlo na zajedničkom putu“, HEP je od 2010. godine do danas pomogao provedbu više tisuća projekata udruga, klubova i ustanova diljem Hrvatske.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!