‘Granica se ne čuva statusima na društvenim mrežama…’

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Mostov kandidat za premijera Grmoja odgovorio je predsjedniku RH Milanoviću na njegovu objavu na facebooku o problemu migranata, rekavši da je kao predsjednik RH imao četiri godine učiniti konkretne poteze za zaštitu hrvatske granice i da se državna granica ne čuva na društvenim mrežama.

“Granica i sigurnost građana se ne čuvaju statusima na društvenim mrežama”, poručio je u srijedu Nikola Grmoja na svom Facebook profilu.

Dodao je da je Zoran Milanović “kao vrhovni zapovjednik imao četiri godine da konkretnim potezom zaštiti granicu, ali nije to napravio”.

“S njegovim opažanjima o granici i ilegalnim migrantima se slažem, ali od državnika se ne očekuju dobra opažanja. Kao kandidat za premijera, odgovorno tvrdim da će mi prvi potez biti iniciranje slanja hrvatske vojske na granicu na kritične točke kako bi napokon spriječili protupravni prelazak hrvatske granice i zaštitili sigurnost hrvatskih građana”, opetovao je svoje stajalište Grmoja.

Reakcija je to Mostovog kandidata za premijera, na objavu predsjednika Milanovića koji je također na Facebooku, otvarajući temu problema migranata ranije danas poručio kako “treba zaštiti one koji bježe od progona, rata ili genocida, međutim, danas migranti ne bježe zbog toga. Ti ljudi su protupravno ovdje i kao takvi trebaju biti tretirani”, naveo je, uz ostalo Milanović. (Hina)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!