Naš čovjek ispisao političku povijest. Teško će ga ikada itko dostići.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Gordan Jandroković ponovno je predsjednik Hrvatskog sabora. Rođeni Bjelovarčanin već treći put preuzeo je tu časnu funkciju, i to u svojem sedmom mandatu saborskog zastupnika. Njegov politički uspjeh tim je veći jer se ovako zavidnom političkom karijerom teško mogu pohvaliti i puno stariji hrvatski političari.

Usto, Jandroković, koji će u kolovozu proslaviti svoj 58. rođendan, svojedobno je bio i ministar vanjskih poslova te potpredsjednik Vlade RH.

Unatoč bogatoj političkoj karijeri, riječ je o političaru kojemu ni privatni sektor nije stran.

Diplomirani inženjer građevine iskustva u privatnom sektoru stjecao je nakon diplome, a u Ministarstvo vanjskih poslova nije stigao odmah kao ministar, već je jedno vrijeme tamo bio zaposlen.

U saborske klupe prvi put je sjeo davne 2003. godine, i od tada do danas hrvatski građani iznova su mu davali povjerenje.

Kao predsjednik Hrvatskog sabora Jandroković već godinama pokazuje pristojnost, poštivanje i staloženost, iako mu u određenim konfliktnim situacijama ne manjka energije.

Sve to uspješno je objedinio u svojoj nedavnoj parlamentarnoj kampanji „Vruće srce, hladna glava”, što ne samo da je izvrstan slogan, već i vrijedan savjet svakom političaru koji želi biti uspješan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!