LIGA PRVAKA – Može li Inter ostvariti čudo u Liverpoolu?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Najelitnije nogometno natjecanje danas se nastavlja s uzvratnim utakmicama osmine finala. Tako će večaras na Alinaz Areni u Munchenu domaćin Bayern dočekati RB Salzburg. U prvoj utakmici Austrijanci su odigrali 1-1 s favoriziranima Bavarcima i s velikom nadom u prolaz dolaze jednom od favorita ovogodišnje Lige prvaka.

U drugoj utakmici osmine finala Liverpool dočekuje Inter. U prvom susretu u Milanu Liverpool je slavio s 0-2, iako je momčad Intera odigrala dobru utakmicu u kojoj je briljirao naš Ivan Perišić. No, nakon nekoliko promašenih prigoda, iskusna momčad Jurgena Kloppa kaznila je Inter s dva brza pogotka.

Sutra igraju Manchester City i Sporting. Igrači Pepa Guardiole su u top formi, prvu utakmicu u gostima su pobijedili 0-5 zbog čega se očekuje da City neće nastupiti u najjačem sastavu.

No, zato se potpuno drugačija utakmica očekuje sutra navečer u Madridu. Vjerojatno najjači par osmine finala, Real Madrid i PSG pretendiraju na naslov prvaka Europe, a prva utakmica je završila 1-0 za PSG.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!