PRIPREME Bjelovarske rukometašice ususret novoj sezoni

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ženski rukometni klub Bjelovar se već desetak dana priprema za nastavak domaće sezone, ali i za Challenge cup, a to je, kažu u klubu, poprilično velik izazov.

-Do prve utakmice ćemo odigrati dvije prijateljske utakmice, s tim da je jedna u Mađarskoj, a druga doma. Prvo službeno kolo bi nam trebalo biti 22.1.. Nakon toga putujemo u Izrael pa zbog toga moramo odgoditi utakmicu protiv Ploča – otkriva Hrvoje Cikoja, trener bjelovarskih rukometašica.

Inače, ŽRK Bjelovar natječe se i u Challenge Cupu,a sljedeći protivnik im je baš izraelski Maccabi. Utakmice su na rasporedu 31.1. i 1.2. u Izraelu. Cikoja kaže kako je zadovoljan tijekom priprema za novu sezonu i sva nadolazeća natjecanja.

-Trenutno je sve super. Pripreme teku kako smo i zamislili. Radimo razne kombinacije, djevojke dobro rade i nema ozljeda tako da će biti spremne za nastavak natjecanja – kaže Cikoja koji poziva sve navijače da prate raspored utakmica i da podrže bjelovarske rukometašice u lovu na nove medalje. (F. Belošević)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!