STK BJELOVAR Novi sjajni nastupi bjelovarskih stolnotenisača

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ZAGREB/BJELOVAR – Na nedavno održanom 43. po redu Memorijalu Lovro Ratković, turniru međunarodnog karaktera na kojem se natjecalo oko 400 natjecatelja, Stolnoteniski klub „Bjelovar“ je imao svojih šest predstavnika.

U kategoriji najmlađih kadeta i kadetkinja, svoje su mečeve odigrali Klara Končar, Lucija Cvitković i Marko Pajić.

Iako još uvijek mlađa kadetkinja, Lana Špoljar se natjecala u starosnoj kategoriji kadetkinja, baš kao i njezina starija sestra Sara Špoljar.

U kategoriji kadeta nastupio je već iskusan Dominik Frtalj koji je svoje iskustvo i potvrdio prolaskom grupe u šesnaestinu finala, no tu je za njega natjecanje završilo u meču protiv člana zagrebačkog Tisa Ivana Hencl.

Bjelovarčani su ponovo potvrdili svoju borbenost za plavim stolovima, a treneri Vukman i Nilović zadovoljni su što je među djecom vladao pravi timski duh.

Osim toga, održano je 12.kolo Druge hrvatske lige za seniore. Naši predstavnici Kovačić, Vukman i Pečarić gostovali su u Virovitici. Nakon iscrpljujuće borbe i tri i pol sata neizvjesnosti, seniori su zabilježili pobjedu 4:2, te su se tom pobjedom sa četvrtog popeli na drugo mjesto na rang listi. Slijedeći nastup ih čeka za nešto manje od dva tjedna u Slavonskom Brodu kada igraju 13. i 14.kolo protiv ekipa Sibinj i Flip.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!