PREKINUT CRNI NIZ Kesizupci slavili na domaćem terenu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kesizupci su nakon 7 uzastopnih poraza dočekali prvu pobjedu i tako su prekinuli svoj crni niz. U goste im je stigla ekipa Sesveta, a rezultat na kraju utakmice je bio jedan, ali vrijedan gol razlike 22:21 za Bjelovar. Utakmica je bila napeta,  -Konačno se i to dogodilo. Bila je napeta i neizvjesna utakmica. Živci su bili na tregerima i moramo zaboraviti ovaj loš niz ako želimo nastaviti dalje. Bili smo motivirani, grizli smo i to mi je bitno. Bodovi mi čak ne znače toliko koliko mi znači samo ta pobjeda da se ekipa resetira jer je ovaj niz ligaških poraza jako utjecao na psihu igrača – kazao je trener Goran Mrđen.

Kesizupci sljedeću utakmicu igraju u Poreču protiv ekipe koja drži treće mjesto na tablici.

-Poreč je svake godine u ligi za prvaka i vrlo rijetko gubi doma. Idemo tamo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat – zaključio je trener. Nakon toga dečki igraju dvije utakmice za redom na domaćem terenu, a Mrđen se zahvalio i publici na podršci protiv Sesveta.

-Želim se zahvaliti publici na brojnosti i na tome što su bili stvarno glasni najvijači što nam daje vjetar u leđa i volio bih da tako bude uvijek – ponosan je Mrđen.

Dečkima želimo puno sreće u nastavku prvenstva i pune tribine!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!