Objavljen popis reprezentativaca za kvalifikacije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvoje Horvat, izbornik muške rukometne reprezentacije, objavio je popis od 21 igrača na koje računa za olimpijske kvalifikacije koje će se održati u Montpellieru od 12. do 14. ožujka. Hrvatska se nalazi u skupini s Francuskom, Portugalom i Tunisom, a dvije najbolje reprezentacije izborit će nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Na popisu su i igrači koji zbog ozljeda nisu bili u Egiptu na Svjetskom prvenstvu: Luka Stepančić i  Domagoj Pavlović.

– Kostur reprezentacije je u nekakvoj formi kakav je bio i u zadnja dva okupljanja. Nadamo se samo da će svi igrači na popisu biti zdravi i da će se moći odazvati. Nema nekih velikih iznenađenja što se tiče igrača, jako je malo vremena. Na klupi će mi desna ruka biti Igor Vori, neću imati klasičnog pomoćnog trenera. Matija Bilušić će sjesti na klupu kao trener vratara i jako drago mi je da pojačamo stožer s trenerom vratara. Dva nova fizioterapeuta Goran Krušelj i Matija Rajnović će se baviti s tim dijelom posla. Malo suženi stožer, ali vjerujem da je to jedan pravi put i da ćemo to pokazati, izjavio je novi izbornik Hrvoje Horvat za službenu stranicu saveza.

U stožeru su trener vratara Matija Bilušić, novi fizioterapeuti reprezentacije su Goran Krušelj i Matija Rajnović. Ostatak Stožera je nepromijenjen, tu su i dalje dr. Krešimir Rotimdr. Tomislav Kukin, direktor svih hrvatskih selekcija Ivica Udovičić, sportski direktor muških reprezentacija Igor Vori, koji će i ubuduće biti na klupi, glasnogovornik i team manager Ivica Maraš, te tehniko Zdravko Mirilović. (žb)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!