Američki nogomet na bjelovarski način

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ako ste oduvijek željeli na sebe navući robusni dres sa svom zaštitnom opremom uključujući kacigu i zaigrati američki nogomet baš kao u filmovima, sada imate priliku za to. Klub američkog nogometa Bjelovar Greenhorns prima nove članove, a dobrodošli su svi.

-Svi od 13 godina do više od 40, mladi, stari, mršavi, debeli, stvarno nije bitno. Američki nogomet je takav sport da za svakog ima mjesto – tumači predsjednik Bjelovar Greenhornsa Dino Dozan.

Greenhornsi sada imaju 14 igrača, a za tackle verziju, dakle onu s obaranjem kakvu gledamo na tv-u, potrebno ih je još barem toliko.

-Bilo bi dobro da nas za tackle verziju američkog nogometa s punom opremom ima tridesetak, barem 20 stalnih na treningu. Trenutno je samo mogućnost za flag koji igramo pet na pet – kaže Dozan.

Flag je beskontaktna verzija u kojoj je cilj igraču koji drži loptu otrgnuti zastavu s pojasa. Klub će sve termine otvorenih treninga redovito objavljivati na svojoj Facebook stranici, stoga se odazovite i zamislite da ste baš vi bjelovarski Tom Brady.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!