Horvat odabrao, počinje turnir za plasman na Olimpijske igre

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatska danas igra prvu utakmicu kvalifikacijskog turnira za OI u Tokiju, a protivnik im je već dobro poznati rival, Francuska, koja je ujedno i domaćin turnira koji se održava u Montpellieru.

Igrači koje je izbornik Horvat odabrao za ulazak u zapisnik su:

Marin Šego, Ivan Pešić, Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, David Mandić, Ivan Čupić, Željko Musa, Marino Marić, Krešimir Kozina, Luka Cindrić, Marko Mamić, Igor Karačić, Domagoj Duvnjak, Ivan Martinović, Šime Ivić i Domagoj Pavlović.

“Obrana je u prošlosti bila naš zaštitni znak, bit će tako i sad i u budućnosti. Znamo da je jako važan taj defenzivni dio. Nastojat ćemo kontrolirati svaku utakmicu svih 60 minuta. Respektiramo maksimalno sve tri ekipe, ne bojimo se nikoga i sigurno da ćemo tražiti svoju šansu. Imamo još dva treninga, zdravstveni karton je zasad zadovoljavajući, da ne ureknemo. Prije svega moramo uživati u ovome svemu, nema svatko ovakvu priliku da se bori za svoju zemlju i da izbori Olimpijske igre”, izjavio je izbornik Hrvoje Horvat, kojeg ne čeka nimalo lak prvi zadatak na klupi rukometne reprezentacije.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!