O Zoranu Mamiću pišu najčitanije dnevne novine u UAE

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

“Zoran Mamić, bjegunac od pravde!”, naslov je ovo u najtraženijim dnevnim novinama u UAE, Alittihad. Mamić je tako osim regionalnih medija, počeo puniti i one arapske, što je logično s obzirom na njegov rad u zemljama zaljeva.

Ono što će moći pročitati o sebi, bivšem treneru nekoliko arapskih klubova zasigurno se neće svidjeti. Navodi se kako je bjegunac ispred hrvatskog pravosuđa, kojemu se u isto vrijeme ne mogu načuditi zašto je Mamiću uopće dozvolilo izlazak iz države.

Sportske dnevne novine Albayan također su pisale o slučaju Mamić, no nitko nije pisao o njegovom posjetu Dubaiju koji je navodno bio tajna, no neki tamošnji novinari ne isključuju mogućnost da je razlog tomu posjetu bilo stjecanje državljanstva. Državljanstvo nije dobio, jer arapske zemlje imaju jako stroge kriterije stjecanja istog, pa se tako između ostalog morate odreći vašeg državljanstva, tečno govoriti arapski i ono što Mamić nikako ne prolazi, ne smijete biti osuđivani ni kažnjavani, a posebno ne za korupciju i malverzacije. Tamošnji mediji upravo se čude toj potrebi za korupcijom, jer kako navode imao i je i više nego dovoljno novca za cijeli život i bez toga.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!