Najtrofejniji klub još jednom potvrdio nadmoć

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

„Naš put još nije završen, želimo osvojiti i Kup“, izjavio je trener Dinama, Damir Krznar, nakon što su modri na Rujevici pobijedili Rijeku sa 5:1 i tako osigurali još jedan naslov prvaka.

Ovo je četvrti uzastopni naslov prvaka Hrvatske za Dinamo i 22. ukupno. Ono što je klubu najbitnije s financijske strane jest ostanak u Europi, u čemu im Osijek više ne može zaprijetiti jer su se modri otisnuli na +10 bodova razlike, a do kraja ostale su još tri utakmice. Dinamo je tako osigurao društvo s elitnim klubovima iduće sezone, umjesto konferencijske lige u kojoj bi igrali u manje poznatom društvu, ali isto tako i dobili mrvice u usporedbi s iznosima koji se dobivaju za igranje u Europi.

Krznar je izjavio kako bi ova sezona, osvoji li Dinamo i Kup, a u čemu su veliki favoriti, mogla biti najbolja u povijesti kluba, ako se izuzme sezona 1967. godine. Trener modrih zahvalio se i čestitao igračima, cijeloj Dinamovoj radnoj zajednici i svom prethodniku Zoranu Mamiću, koji je podsjećamo osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvorske kazne.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!