Hrvatski reprezentativac postao prvak i u trećoj zemlji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Domagoj Vida, hrvatski reprezentativac i igrač Bešiktaša osvojio je naslov prvaka s tim klubom. Bešiktaš je pobijedio Göztepe na gostovanju i Izmiru rezultatom 2:1.

Domagoj Vida postigao je pogodak u 10. minuti za vodstvo Bešiktaša. U 24. minuti domaćin je izjednačio, a pogodak za konačan rezultat i pobjedu i naslov Bešiktaša postigao je Alžirac Ghezzal u 69. minuti susreta iz kaznenog udarca.

Bešiktašu je ovo prvi naslov nakon 2017. godine, a prvenstvo su završili bodovno izjednačeni s Galatasarayem, no imaju bolji međusobni omjer (2:0, 1:3). Ovo je i prvi trofej za našeg reprezentativca u tri godine igranja u dresu kluba iz Istanbula.

Vida je ove sezone upisao 34 nastupa u kojima je postigao pet pogodaka. Našičanin je ovom pobjedom postao prvak u trećoj zemlji, nakon što je naslove prvaka osvajao s našim Dinamom 2012. godine i Dinamom iz Kijeva, 2015. i 2016. godine. Gdje god dođe Vida je miljenik navijača i nezamjenjiv član svake momčadi.

-Prema mojem mišljenju, ovo je bila najteža sezona u povijesti turskog nogometa. Jako smo sretni, ovo je jedan od najsretnijih trenutaka u našim životima. Uspjeh pripada mojim igračima koji su pokazali nevjerojatan karakter. – izjavio je trener Bešiktaša i nekadašnji turski reprezentativac Sergen Yalçın.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!