Hrvatski virtuoz Realu dao priliku za prvo mjesto u posljednjem kolu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Luka Modrić upisao je 113 dodira s loptom, imao je čak četiri ključna dodavanja, 14 od 16 točnih dugih lopti, a stvorio je i veliku priliku za pogodak. Nikoga po završetku utakmice nije začudilo što je bio ocijenjen najboljim igračem po završetku utakmice i to ocjenom 8.3 prema SofaScoreu.

Ovako je Modrić još jednom svoj Real Madrid predvodio do važne pobjede u borbi za naslov prvaka Španjolske. Madriđani su Athletic Bilbao pobijedili 1:0, uvelike zahvaljujući briljantnom Vatrenom. Realovci sada imaju prilike preuzeti prvo mjesto i obraniti naslov prvaka.

Znedine Zidane, trener Real Madrida, inače je vrlo uglađen i pristojan te daje sportske izjave, no ovaj put Luka ga je „natjerao“ da iskreno komentira svoje emocije i viđenje sjajne Realove desetke.

-Modrić je jeb*no strašan igrač. Nevjerojatno je što taj čovjek radi na terenu. Uvijek mislimo da će mu sljedeća utakmica biti teška, ali nikada ne bude. Fizički se čudesno oporavlja između utakmica. Na terenu nikad ne gubi loptu, to mi je posebno impresivno. – izjavio je trener Madriđana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!