Legende hrvatskog sporta podržale popis igrača za Euro 2020.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Prilikom objavljivanja popisa igrača za europska i svjetska natjecanja uvijek je nekako normalno za očekivati niz komentara na isti. Nogometni stručnjaci, profesionalci i javnost uvijek imaju nešto za pohvaliti, prigovoriti, dodati i oduzeti, no ovaj put to čini se neće biti tako.

Popis izbornika Zlatka Dalića podržali su legendarni Miroslav Ćiro Blažević, Robert Prosinečki i Nikola Jurčević, ali i šira nogometna javnost u državi.

Veliki brončani iz 1998., legendarni Ćiro, rekao je kako je Dalić čovjek koji ne može pogriješiti, te kako on nije morao ni vidjeti popis, znao je kaže da će biti upravo takav. – Dalića dobro poznajem, vjerujem u njegovo trenersko znanje i njegov nogometni njuh kad se radi o izboru igrača. Svi koji su na izbornikovoj listi zaslužili su biti na njoj, tako da je svaki drugi komentar suvišan – izjavio je za Jutarnji list legendarni hrvatski izbornik.

– Gledam ovaj popis i mogu samo kazati da je to definitivno najbolji mogući izbor. Zlatko Dalić je pozvao sve koje je trebao pozvati. – pohvalama se pridružio i Robert Prosinečki.

Nikola Jurčević također je podržao popis izbornika Dalića, po njemu je to izbor najboljih hrvatskih nogometaša. Jurčević je rekao kako spomenuti popis ne može izazvati bilo kakvu polemiku, jer Hrvatska definitivno nema boljih igrača od ovih koji su se našli na popisu.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!