Zvijezda najavila odlazak iz Tottenhama

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Harry Kane, jedan od najboljih engleskih nogometaša i najbolji igrač Tottenhama zatražio je prodaju iz tog kluba ovo ljeto. Prema pisanju engleskih medija Kaneu je dosta nemoći Spursa da se bore za osvajanje Premierlige ili barem poziciju na samom vrhu lige.

Tottenham je trenutno na šestom mjestu i iako ima mogućnost ući u Ligu prvaka iduće sezone, to je vrlo malo vjerojatno, a vrlo je realnije očekivati kako će Spursi igrati Europsku ligu. Podsjetimo kako su Europsku ligu igrali i ove godine, kada ih je u osmini finala izbacio naš Dinamo.

Prema Transfermarktu tržišna vrijednost ovog sjajnog Engleza procjenjuje se na 120 milijuna eura, a govor sa Spursima mu ističe tek 30. lipnja 2024.

Ono što su engleski mediji naveli uz samu želju Kanea da napusti klub je i popis onih koji su i više nego zainteresirani dovesti najboljeg igrača s otoka u svoje redove. Radi se o tri velikana engleskog nogometa Chelseaju, Manchester Cityju i Manchester Unitedu. U svakom slučaju bit će zanimljivo vidjeti kako će čelni čovjek Tottenhama, Daniel Levy odraditi poslovna pregovaranja s obzirom da je poznat kao vrlo neugodan pregovarač.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!