Benzema se vrača u i ovako premoćnu Francusku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Didier Deschamps, izbornik Francuske nogometne reprezentacije sastavio je popis igrača koji izaziva poštovanje, ali i utjerava strah u kosti svima koji će morati igrati protiv ove moćne ekipe.

Nakon skandala o ucijeni suigrača Mathieua Valbuenea videosnimkom seksa s nepoznatom osobom, koji se zbio 2015. godine, u ekipu „Tricolora“ vrača se Karim Benzema.

– Svatko može pogriješiti. Istina je da sam se tijekom godina morao suočavati s kompliciranim situacijama s nekim igračima, ali uvijek sam stavljao dres Francuske ispred svega – izjavio je Dechamps.

Napadač Real Madrida ove je sezone raspoložen i zabio je 29 golova za svoj klub, a u reprezentaciji „Tricolora“ ulazi u već dobro uigran napadački tandem koji čine Kylian Mbappe i Antoine Griezmann. Uz ovaj ubojiti trojac koji će, pretpostavlja se biti dio stalne početne postave, izbornik Dechamps ne mora se brinuti oko umora i ozljeda jer na klupi ima još trojicu izuzetno kvalitetnih napadača Oliviera Girouda, Kinglsleyja Komana i Ousmanea Dembelea.

Vrata ove moćne ekipe čuvati će Hugo Lloris, dok će ispred njega vjerojatno stajati Pavard, Hernandez na bekovima, te Varane i Kimpembe u sredini. Vezni red „Tricolora“ nije ništa manje kvalitetan ili zastrašujući, a čine ga N’Golo Kante, na poziciji defanzivnog veznog, dok će malo ispred njega stajati ubojiti dvojac veznog reda Paul Pogba i Adrien Raibot.

Francuska će na Europskom prvenstvu igrati u skupini F s Njemačkom, Mađarskom i Portugalom. Ta je skupina zbog jačine nacionalnih timova već dobila nadimak „Skupina smrti“, no čini se kako „Tricolorima“ ona neće predstavljati baš nikakav problem.

Ono što je bitno napomenuti je kako će se ova skupina križati s prvom ekipom iz skupine D u kojoj igraju naši Vatreni, tako da je, makar ne volimo kalkulirati, ipak možda bolje da završimo drugi u skupini.

Mogući sastav Francuske:


PODIJELI S PRIJATELJIMA!