Golovima protiv Dinama osigurao transfer upravo tamo?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

U finale Kupa Hrvatske Dinamo je krenuo snažno o čemu smo već pisali. No nakon 3:0 iz prvog poluvremena, jedan je igrač Istre u samo 60-ak sekundi smanjio prednost Modrih na 3:2.

Samo dva ubačaja bila su dovoljna da Taichi Hara postigne dva pogotka. Mladi je Japanac prvi gol postigao glavom, a samo par sekundi nakon lopta mu je sjela na desnu nogu, a Hara ju je sigurno poslao u Dinamovu mrežu.

Koliko su Puljani pogodili dovevši Haru u svoje redove sve je jasnije, a sada ga čini se želi i Dinamo. Modri bi na ovo ljeto mogli ostati bez Brune Petkovića, a upitni su i Andrić i Kulenović, pa nije čudo da se najjači klub hrvatske lige želi osigurati za budućnost.

Kako pišu Sportske novosti, Dinamovci navodno prate Japanca još od veljače, a u masi svih stranaca koji su prošli kroz hrvatski nogomet nezapaženi, Hara je uspio istaknuti se kao jedan od traženijih igrača, čak i za velike Modre.

U 14 utakmica ovaj je 190 centimetara visok centarfor zabio dva gola i imao tri asistencije, ali je zato u Kupu u samo četiri utakmice postigao čak šest pogodaka. Uz visinu, Hara je vrlo brz i okretan, a kada je u šesnaestercu malo tko ga može zaustaviti. Naravno uz visinu koju Hara ima, ne trebamo dodatno napominjati kako je u skoku i više nego odličan.

Podsjetimo samo da je Dinamo već imao jednog Japanca u svojim redovima. Bio je to Kazuyoshi Miura, no on je u Dinamo bio tek šest mjeseci i nije ostavio nimalo dobar dojam. Nadamo se kako će Hara, pređe li u Dinamo, proći puno bolje od svog sunarodnjaka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!