Španjolci na Euro bez ijednog igrača Real Madrida

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Španjolski izbornik Luis Enrique objavio je popis igrača koje vodi na Euro, a javnost se odmah dotakla dvije vrlo zanimljive činjenice vezane za taj popis.

Enrique na Euro vodi 24 igrača, od dozvoljenih 26, pa se svi pitaju, zašto izbornik nije iskoristio prava koja ima i pozvao dva igrača više koja je moga, za ono kako bi u narodu rekli „ne daj Bože“ situacije. Druga propitkivana odluka vezana je za igrače Real Madrida, od kojih baš niti jedan nije bio pozvan, a kada se uzme u obzir činjenica da je Enrique bio trener Barcelone, ljutita Realova suparnika, stvari postaju zanimljive.

U medijima je kao bomba odjeknula vijest da izbornik ne poziva Sergia Ramosa, kapetana Real Madrida, ali i kapetana Španjolske. Ovu temu ugasiti ćemo u startu, jer Ramos se muči sa ozljedama u zadnje vrijeme i slabo igra i u klubu, pa je tako za očekivati da nije dobio poziv, a i sam Enrique rekao je kako ej to bila teška odluka. No Ramos dakako nije jedini igrač među Kraljevima kojeg je izbornik mogao pozvati, ali poziv nisu dobili ni Dani Carvajal, Lucas Vazquez, Isco, Nacho, ni Alvaro Odriozola.

Nakon ove dvije čudne odluke na kraju možemo postaviti pitanje, zašto. Pa čak iako je Ramos namučen ozljedama, Enrique ga je mogao pozvati zbog atmosfere u reprezentaciji, jer ipak ostala su mu dva prazna mjesta, a ako već ne Ramosa, onda barem još dva igrača, pa makar oni i ne bili iz redova Madrida.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!