Kraljevi produljili ugovor našem virtuozu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Luka Modrić produljio je ugovor s Real Madridom.

Real Madrid je na službenim kanalima objavio da će Modrić ostati njihov do ljeta 2022., nogometni maestro tako će dirigirati veznim redom kraljevskog kluba i iduće sezone, kada će imati 36 godina.

Ono što se pretpostavlja je da je sve bilo dogovoreno još prije nekoliko mjeseci, no kako se čekao kraj sezone samo da se stavi potpis na već završen ugovor. Nije tajne da našeg virtuoza u Madridu obožavaju svi, od suigrača, do navijača. Nije to ništa neopravdano, Luka je jedan od najboljih, ako ne i najbolji veznjak u svijetu, a bez obzira na njegove godine, statistika igre je nešto što je kod njega u konstantnoj uzlaznoj putanji.

Sjetimo se da je trener Kraljeva, Zinedine Zidane, prije par tjedana Luku opisao kao „Je*eno strašnog igrača“, nakon što je Modrić imao 113 dodira s loptom, četiri ključna dodavanja, 14 od 16 točnih dugih lopti, te je stvorio veliku priliku za pogodak, a sve to na samo jednoj utakmici.

Ako maestro nastavi sjajnu igru u redovima Kraljeva i iduće sezone, ne sumnjamo kako će ostati u Madridu i nakon ljeta 2022. godine, jer sve ostalo bio bi prevelik gubitak za madridski klub.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!