Damir Krznar priprema sastav Dinama za iduću sezonu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ova je sezona tek privedena kraju, ali za nogometne stratege nema odmora.

Damir Krznar počeo je oslikavati izgled Dinama za iduću godinu, a u njegovoj paleti modrih boja neki igrači više neće pronaći svoje mjesto.

Izet Hajrović, Marin Leovac i Marijan Čabraja morati će svoju sreću pronaći u nekom drugom klubu u sezoni koja dolazi. Hajrović i Leovac s Dinamom neće ni na pripreme, a njihovi će ugovori vrlo brzo biti raskinuti, pa će tako ovaj dvojac svoju sreću tražiti u statusu slobodnog igrača na tržištu.

Priča oko Čabraje malo je zamršenija, on je u veljači tek stigao u redove modrih i to s ugovorom koji je Dinamo stajao dva milijuna eura. Činjenica je da je taj novac dan za Čabraju i Darija Špikića koji je dolazio u istom paketu, ali ipak, većina isplaćenog novca bila je upravo za Čabraju. S obzirom na cijenu i potpisan ugovor, modri Čabraji neće otkazivati ugovor jer bi taj potez bio apsolutni financijski promašaj, no navodno mu već traže novi klub. Zanimljivo je kako je Čabraja u Dinamo tek trebao stići u ljetnom prijelaznom roku, no modrima je hitno trebala osoba na poziciji lijevog beka, a sada bi taj potez skupo mogao platiti upravo Čabraja.

Lijevi bek je svojevrsna enigma u trenutnoj postavi modrih za iduću sezonu. Spomenuti Čabraja i Leovac napuštaju klub, a u RB Leipzig odlazi Gvardiol. Tko će igrati i što stratezi iz Maksimira planiraju vidjeti ćemo u budućnosti.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!