Mijenja li Dalić postavu ili samo zavarava Engleze?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ostalo je još svega tri dana do početka Eura, a izbornici i reprezentacije pripremaju se punom parom. Dorađuju se taktike, odabiru se igrači, jedni otpadaju, drugi dolaze u popis prvih 11 koji će zaigrati za svoje reprezentacije.

Hrvatska nije iznimka, pa tako i izbornik Zlatko Dalić provjerava neke „nove ljude“ na pozicijama koje su bile zapisane kao određene. Vatreni igraju svoju prvu utakmicu u nedjelju u 15 sati protiv moćnih Engleza, domaćina i jednih od favorita natjecanja.

Izbornik je na posljednjem treningu u Rovinju napravio par izmjena u odnosu na igru koju nam je predstavljao i na utakmicama i na press konferencijama.

U špicu je umjesto Brune Petkovića došao Ante Rebić. Sredinu su popunili Brozović, Kovačić i Modrić, dok su krila zauzeli Nikola Vlašić na desnoj i Ivan Perišić na lijevoj poziciji. Obrana je ostala nepromijenjena, s tim da Borni Barišiću opasno „prijeti“ Joško Gvardiol, koji je odigrao odlične minute protiv Belgije.

Mijenja li izbornik napad Vatrenih u zadnji tren ili samo zavarava Engleze ostaje za vidjeti. Dalić je u više navrata naglasio kako će se igra graditi na Dinamovom napadaču, pa je tim više ova druga opcija vjerojatnija. Naravno postoji i opcija da se samo provjerava igra u situaciji da se Petković ozlijedi ili umori, no za sigurnu potvrdu sastava Vatrenih ipak ćemo morati pričekati nedjelju.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!