Za Prišćana je važno ne izgubiti, a Dudu vjeruje u pobjedu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pozdrav iz prave karantene ovdje iz Londona, javio nam se Slavko Prišćan, načelnik općine Rovišće, ali i član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Testirani smo prije polaska, a ovdje ujutro ponovno. Kontrole su doista stroge, ne smijemo na ulicu, samo ruta stadion-hotel, i nikome nije do šale jer su kazne ovdje doista visoke, dodaje Prišćan, a za atmosferu u Londonu kaže da je odlična, stigli su mnogi Hrvati iz cijelog svijeta. Čuo se i s nekima koji su došli iz Kanade.

Pohvalio je najavljene izmjene u sastavu, posebno ulazak Gvardiola među prvih 11. Također je uvjeren da će svi koji igraju dati sve od sebe i očekuje da Hrvatska ne izgubi.

Na doručku je bio s Eduardom da Silvom, omiljenim Duduom, brazilskim Hrvatom. On je optimističan s obzirom na utakmicu i misli da Englezi imaju kompleks Hrvata. Vjeruje u pobjedu i to rezultatom 2:1. Pohvalio je i Dalićev izbor momčadi i uvjeren je da zna kako s Englezima.

Za cijeli turnir tvrdi da je najteže proći skupinu, a poslije što bude. Prva je utakmica najvažnija zbog samopouzdanja, zaključuje Dudu pred odlazak na stadion bodriti svoje dojučerašnje kolege.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!