Evo tko čeka Vatrene prođu li skupinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Naši su nogometaši na svoj put na Euru zakoračili porazom protiv Engleza, rezultatom 1:0. Bili mi zadovoljni našom igrom ili ne, činjenica je da su nas jedni od favorita za osvajanje prvenstva nadjačali i sada dalje idemo s jednim upisanim porazom. Za one koji kalkuliraju rezultat, to možda i nije toliko loše.

Pa tko nas to čeka dalje, prođemo li skupinu.

Budemo li PRVI u skupini, što je realno teško za očekivati, no može se dogoditi, igrali bi s drugim iz skupine F. Skupina F je ona već dugo najavljivana skupina smrti u kojoj se nalaze Francuska, Njemačka, Portugal i Mađarska. Kada se statistički stvari poslože na papir, izgleda da je iz naše skupine možda i najgore izaći kao pobjednik.

Završimo li grupnu fazu natjecanja kao DRUGI u skupini, tada igramo protiv drugoplasiranog iz skupine E. U toj skupini snage odmjeravaju Poljska, Španjolska, Slovačka i Švedska. Čak da Španjolci u toj skupini nekim čudom završe drugi i dalje su lakši protivnik od potencijalnih protivnika iz skupine F.

U slučaju da skupinu završimo TREĆI, igrati ćemo protiv jednog od prvoplasiranih iz skupina C, B ili E. U skupini B igraju Belgija, Finska, Danska i Rusija, tako da ćemo vjerojatno, križamo li se s tom skupinom, snage opet odmjeriti protiv Belgijanaca. U skupini C trenutno po tri boda imaju Austrija i Nizozemska ispred Ukrajine i Sjeverne Makedonije. Skupina E je ona već spomenuta, no kao što smo rekli, završimo li drugi igramo s drugoplasiranim, a završimo li treći, igrati ćemo protiv prvoplasiranih iz te skupine.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!