Kapetan Kraljeva napušta klub

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sergio Ramos, legendarni kapetan Real Madrida napušta klub nakon što nije uspio naći zajednički jezik s predsjednikom Florentinom Perezom.

Ramos je Kraljevima od svojih 35 godina života dao njih čak 16, odigrao je 671 utakmicu i vodio klub do nacionalnih, kontinentalnih i svjetskih naslova.

Mjesecima su se Sergio i Perez igrali one igre – povuci potegni. Real Madrid poznat je kao klub koji ne pamti svoje velikane nakon što oni odu i ne daje im nekakve posebne počasti. Nitko se na to nikada ne ljuti, jer svi su oni Kraljevi, svi oni znaju što je potrebno da bi se ostalo na vrhu, a Real je tamo najviše od svih u Europi.

Perez je Ramosu nudio ugovor na godinu dana i 10 posto manju plaću, Sergio je pak htio ugovor na dvije godine i jednak iznos na računu. Logično novac je tu simbolika i stvar je principa jer je teško za vjerovati da bi Sergio na svoju plaću od 18 milijuna eura uopće osjetio tih 10 posto.

Španjolski mediji sada pišu kako je Ramos ipak na kraju podvio rep jer nije htio izići iz kluba i pristao je na uvjete Pereza, ali kontroverzni predsjednik više nije imao strpljenja za svog kapetana i nije prihvatio ponudu koju je sam nudio.

Trenutno je teško i zamisliti Kraljeve na terenu bez legendarnog kapetana, ali tako je bilo i s odlaskom velikog Cristiana Ronalda, pa smo se ipak nekako naviknuli. To je Real Madrid, takvi su oni, nekada možda grubi, hladni i bešćutni, ali upravo iz tog razloga su u društvu najjačih i tamo često ispadnu najbolji.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!