Mladost protiv Jaruna lovi Drugu ligu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Za Mladost iz Ždralova je sutra Dan D jer igra kvalifikacijsku utakmicu za popunu toliko željene Druge HNL u kojoj će snage odmjeriti s Jarunom. Momčad je za tu utakmicu sezone spremna.

-Momčad je spremna već neko vrijeme za te kvalifikacijske utakmice jer sezona nam je bila duga, od borbe za naslov prvaka u trećoj ligi, od borbe za licenciranje, gradnje stadiona, cijela godinama nam je prošla u pripremama – poručuje direktor kluba Vjekoslav Čalušić.

Sutrašnja utakmica za ulazak u Drugu HNL je vrhunac svega toga. Vrhunac koji neće biti nimalo lak jer Mladostaše čeka jedna od najjačih ekipa trećih liga.

-Tu ima dosta prvoligaških igrača, igrača koji su igrali i prvu i drugu ligu. Njihova individualna kvaliteta je vrlo visoka i oni su slovili prije početka prvenstva kao vjerojatno najkvalitetnija momčad svih trećih liga što su i opravdali osvajanjem Treće HNL Središte koja je najteža – navodi Čalušić.

Ipak Mladost iz Ždralova se Jaruna ne boji.

-Nama je izazov time još veći, pogotovo dečkima koji žele pokazati da su spremni. Nemamo nikakvog straha – kaže direktor Mladosti.

Utakmica Mladosti i Jaruna se sutra (subota 19.06.) s početkom u 17 i 30 igra na Gradskom stadionu NK Bjelovara.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!