Moramo biti hrabri i igrati s više rizika, žedni i gladni pobjede jer kukavice uvijek gube

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

-Treba nam hrabrosti i više rizika jer ako si kukavica ne možeš pobijediti, rekao nam je Nikola Papac, trener NK Bjelovar na zamolbu da komentira šanse Hrvatske u preostalim utakmicama na EURU.

Ključnim smatra što je izbornik Dalić imao dosta vremena biti s ekipom i pripremati jer „nema uigrane momčadi bez dovoljno zajedničkih treninga“.

Poput brojnih nogometnih stručnjaka smatra kako nam nedostaje okomitosti u igri i poziva naš stručni stožer da gledaju kako to rade Talijani, kako guraju lopte naprijed i s koliko igrača napadaju. – Bez trke nema ničega, a pogotovo ne današnjeg nogometa gdje se napada već na protivničkom šesnaestercu, kaže Papac.

Da je u situaciji savjetovati Dalića svakako bi mu preporučio Petkovića u prvoj postavi jer zna zadržati loptu, a i ubojit je u 16 metara, a s njim u napadu vidi Rebića i Perišića. -Mislim da Dalić griješi s tajmingom izmjena jer ako si poslao Rebića „da pogine“ u napadu na njihovu zadnju liniju, zamijeni ga na vrijeme s odmornim igračem. Isto vrijedi i za igrače koji krenu loše poput Brozovića na utakmici s Englezima. On je sjajan igrač, ali to nije bio njegov dan. Neka onda ide van, jasan je trener NK Bjelovara.

Primijetio je i da ima starih zasluga za ulazak u prvih 11, ali u današnje vrijeme velikog novca i managera to ne treba čuditi. Uvjeren je u dobar rezultat i dizanje naše reprezentacije kako će turnir odmicati.

Da je Brozović najveće razočarenje prve utakmice smatra i Mario Kovačević, trener Mladosti iz Ždralova. – Svatko ima pravo na lošiju izvedbu pa tako i Brozović i vjerujem da će opet biti sjajan kakav je cijele sezone u Interu, kaže.

Kovačević je primijetio kako smo u Rusiji bili „žedni i gladni uspjeha i afirmacije“, a da je to u prvoj utakmici nedostajalo – kao da smo igrali na neriješeno.

I za njega nema dvojbe da imamo sjajne igrače, a da može savjetovati Dalića jedino bi mu dao bezrezervnu potporu i rekao da treba ići hrabrije u napad. Za Modrića i dalje smatra da je naš najbolji igrač bez obzira na godine i uvjeren je da za igrače, ali i nas navijače najbolje tek dolazi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!