U Bjelovar stigli i prvoligaši, najbolje odigrali Dinamo i Lokosi

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Nogometni klub Bjelovar za vikend je bio domaćin 18. memorijalnog turnira limača ‘Dr. Anđelko Višić’, a natjecanja su održana u dvije kategorije, U-9 i U-10. U subotu i nedjelju snage na gradskom stadionu tako su odmjerile ekipe iz cijele središnje Hrvatske.

-Sve je proteklo u najboljem redu, sudionici su bili zadovoljni. Na turnir su nam stigli čak i prvoligaški klubovi, NK Dinamo Zagreb, potom Slaven Belupo, Lokomotiva, ali i naši susjedni klubovi, Rovišće, Daruvar i drugi – otkriva voditelj Škole nogometa u NK Bjelovar Momir Ljubić.

Unatoč visokim temperaturama koje su vladale za vikend, maleni nogometaši dali su sve od sebe, a bila je to i izvrsna prilika za druženje i sklapanje novih prijateljstava. Na kraju turnira podijeljena su priznanja najboljima. U kategoriji U-9 slavila je NK Lokomotiva, drugo mjesto zauzeo je zagrebački Dinamo, a treće Graničar iz Kotoribe. I istoj kategoriji za najboljim vratarom proglašen je Vinko Dolenec iz Graničara, najbolji strijelac bio je Erik Rek iz NK Pakraca, a najbolji igrač Vid Barberić iz NK Dinama. Nagradu za fair play dobio je NK Slaven Belupo. U kategoriji U-10 najbolja ekipa bio je NK Dinamo iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je Lokomotivi, a treće Slaven Belupu. Najbolji vratar bio je Vito Zrnić iz Lokomotive, najbolji igrač Ivan Anikieiev iz Dinama, a najbolji strijelac Jakov Horvat. Nagradu za fair play dobio je NK Daruvar. Borbeni duh i srčanost pokazali su i članovi ostalih ekipa, uključujući i malene domaćine iz Nogometnog kluba Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!