Što su naši Vatreni radili na travnjaku za vrijeme utakmice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Kao što smo već pisali, Hrvatska je ispala s Eura porazom od Španjolske. Generalno su naši igrali dobro i mogu biti zadovoljni što kući ne odlaze kao veliki gubitnici, no postavlja se pitanje jesu li mogli otići kući kao pobjednici da su – igrali nogomet.

Pa što su to radili neki od naših igrača dok su njihovi momčadski kolege, poput recimo Luke Modrića, ostavljali srce, dušu i pluća na travnjaku?

Prvi gol primili smo dok je Ante Rebić mijenjao kopačke. Da, dobro ste pročitali, ako već niste vidjeli tu informaciju do sada razumijemo vaš šok pa ćemo ponoviti. Dakle, za vrijeme španjolskog napada Rebić je mijenjao kopačke. Taj se potez nimalo nije svidio kapetanu Luki koji je poludio nakon primljenog pogotka, na kraju su Rebića „oprali“ izbornik i kapetan i on se tu emocionalno slomio. Kasnije u igri Rebić više nije igrao kako je trebalo, a stanje na travnjaku osjetno se poboljšalo nakon njegovog izlaska. Šteta što mu nove kopačke bar nisu donijele jedan gol.

E sad, nakon što je Rebić u jednom napadu Furije mijenjao kopačke, mladi Gvardiol je za vrijeme drugog napada pio vodu. Pogađate i sami ako već ne znate, primili smo gol. Bio je to gol za 3:1. Prekid, Gvardiol se otišao osvježiti, udaljio se skroz od igrača kojeg treba čuvati, Španjolci su primijetili kako opet imamo igrača manje i opet su iskoristili priliku.

Ispada da smo kod dva primljena gola igrali s deset igrača. Greške koje smo poklonili Španjolcima bile su previše, kasnije su nas one koštale utakmice. U svakom zlu neko dobro kaže narod, pa se tako od jučer barem možemo na društvenim mrežama malo nasmijati na račun banalnih pogrešaka naših igrača.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!