Messi više nije igrač Barcelone

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Leo Messi, najveća uzdanica Barcelone i jedan od najboljih nogometaša svih vremena više nije ugovorno vezan sa svojim klubom. Messi sada ima mogućnost ostati u Barci ili otići u neki drugi klub bez naknade.

Katalonci tvrde kako će Messi vjerojatno potpisati još jedan ugovor s Barcelonom u kojoj igra cijelu svoju karijeru. Barcin je predsjednik cijelu svoju izbornu kampanju temeljio na zadržavanju velikog Lea Messija, a sada se nada da će moći i ostvariti obećano i potpisati dvogodišnji ugovor s Argentincem.

Ono što se postavlja kao najveća prepreka između igrača i kluba je novac. Messi je u protekle četiri godine zaradio 575 milijuna dolara, a opće je poznato kako je Barcelona u financijskim problemima i teško da će moći isplatiti takvu svotu novca još jednom.

Manchester City i PSG samo čekaju da pregovori Messija i Barce padnu u vodu. Guardiola i Messi su stari prijatelji, ovaj ga je još lani neuspješno pokušao dovesti u City, pa ne sumnjamo kako će isto pokušati ponoviti i ove godine. PSG s druge strane nema problema s financijama, a sada kad je Messi slobodan igrač, teško je za povjerovati da ga neće pokušati dovesti u svoje redove.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!