Modri organiziraju trening kamp za talentirane mlade nogometaše iz BiH

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dinamo iz Zagreba u suradnji s NK Igmanom s Ilidže organizira od 9. do 13. kolovoza trening kamp u predgrađu Sarajeva. Na kampu će biti oko 200 talentiranih mladih nogometaša iz cijele Bosne i Hercegovine.

U nedjelju su iz NK Igmana i službeno potvrdili kako će se u njihovom sportskom centru kamp voditi treneri iz Dinamove omladinske škole koji u Sarajevo dolaze zajedno sa svojim asistentima. Testiranja i treninzi odrađivati će se po specijalnom Dinamovom programu, a najbolje mlade nade će po dogovoru kasnije imati priliku trenirati u Zagrebu.

– Mi znamo da je zagrebački Dinamo jedan od vodećih klubova, kako u regiji tako i u Europi. Dinamo je igrao u grupnoj fazi Lige prvaka, to je klub za kojeg svi znaju. Imaju dobru nogometnu školu, a prodaju puno igrača i mislim da je to prava reklama za naš nogomet, da svi dečki koji posjeduju kvalitetu i vjeruju u sebe mogu doći u ovaj kamp da pokažu što znaju – rekao je koordinator ovog projekta i predstavnik NK Igmana, Samir Mekić.

Trener omladinskih selekcija NK Igmana Aldin Džidić naglasio je kako su stečeni svi uvjeti kako bi se ugostio nogometni gigant poput Dinama, ali i velik broj talentiranih mladih nogometaša iz cijele BiH.

– Mislim da naš sportski centar ispunjava sve uvjete da ugostimo talentirane igrače iz cijele BiH da dođu i pokažu znanje, te pokušaju da se nametnu trenerima Dinama, da u budućnosti postanu igrači Dinama. Mi treneri trebamo također doći da pogledamo zajedno te treninge i da se kroz njih educiramo – rekao je Džidić.

Pored selektivnih procesa, trening kamp će nuditi i opću sportsku edukaciju, druženje i zabavu, priopćili su iz NK Igmana.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!