Sada se priča o Milanu, ali htjeli su ga i na otoku

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

To da Vlašić napušta CSKA iz Moskve gotovo je sigurno. Možemo slobodno reći kako bi u trenutku kada je njegov transfer još pod upitnikom, odnosno ne zna se gdje će hrvatski reprezentativac otići, najveće iznenađenje bilo da ostane u Moskvi.

Do sada se kao budući klub Nikole Vlašića nekako najviše istaknuo legendarni klub iz Italije, AC Milan. Prema svim naznakama, Vlašić bi trebao karijeru nastaviti upravo među rossonerima, no ništa još nije potvrđeno.

Procurila je informacija koja je bila poznata samo užoj skupini ljudi, a to je da su Vlašića htjeli i na otoku. Za njegove se usluge navodno interesirao novopečeni premierligaš Brentford. Englezi su za Vlašića ponudili 15 milijuna eura koje su Rusi odbili bez razmišljanja piše engleski novinar Danny Armstrong. CSKA svog najboljeg igrača ne želi dati za tako malen iznos, njihova je inicijalna cijena 30 milijuna eura, a tolika je i vrijednost Nikole Vlašića prema Transfermarktu.

Odbijanje Engleza ispostavilo se kao više nego dobra odluka ruskog kluba, jer sada je Vlašić sve bliže Milanu, a CSKA je sve bliže realnoj cijeni hrvatskog nogometaša.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!