Hrvatski dragovoljac protjerao dva mlada Hajdukovca

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Marinko Perić, predsjednik Hrvatskog dragovoljca, protjerao je Tonia Teklića i Dinu Skorupa samo mjesec dana nakon što su došli na posudbu u taj klub.

Perić je dva igrača koji su u Dragovoljac došli na posudbu iz Hajduka protjerao tri dana prije utakmice koja se igra upravo između Hrvatskog dragovoljca i kluba s podno Marjana.

Teklić i Skorup trebali su se dokazati Hajduku u utakmici šestog kola HNL-a koja se u petak igra u Kranjčevićevoj, no to se neće dogoditi. Mladi igrači igrali su sve utakmice od početka ove sezone, stjecali su iskustvo na terenu, a dogovor je trebao pogodovati svim uključenim stranama. Međutim suradnja je prekinuta nakon što su Teklić i Skorup izbačeni iz kluba od strane predsjednika.

– Protjerao sam ih osobno zbog nezalaganja i discipline. Teklić je prije tri dana trebao igrati prvenstvenu utakmicu kod Šibenika, ali je to odbio. Onda smo zvali Skorupa da ga zamijeni, ali on nam je rekao da neće igrati jer je na putu za Split. To je napravio bez dozvole kluba koji je u to vrijeme igrao važan meč – počinje situaciju objašnjavati predsjednik Hrvatskog dragovoljca.

Kasnije su u klubu doznali kako je Teklić odbio igrati jer je i on zajedno sa Skorupom išao za Split samo nije to želio reći. Naravno ne treba ni napominjati kako Teklić, kao i Skorup, nije imao dozvolu kluba za otputovati u Dalmaciju.

– Kasnije sam saznao kako su putovali za Split i odbili igrati protiv Šibenika jer obojica pregovaraju s tim klubom. Tu je bio kraj, ali oni su i prije radili gluposti. – opisuje Perić kako je i kada donio odluku da izbaci mlade igrače iz kluba.

Predsjednik Dragovoljca rekao je i kako su Teklić i Skorup i prije radili probleme u klubu.

– Skorup je stalno vrijeđao suigrače, govorio im da ništa ne valjaju, da umjesto njega igraju nesposobni, a kad god bi dobio priliku nije ju opravdao. Teklić je puno kvalitetniji i bolji igrač od Skorupa, ali nije ni blizu dao koliko može i upravo zato sam uvjeren da nas je namjerno bojkotirao. Općenito, obojica su bili predobro plaćeni za ono kako su igrali, a posebno kako su se ponašali. – završava svoje obrazloženje predsjednik Hrvatskog dragovoljca.

Bitno je naglasiti kako ovo nije kraj suradnje ova dva kluba, ali u Dragovoljcu naglašavaju da nikome neće dozvoliti da na njihov klub gledaju s visoka.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!