Četvrti najskuplji transfer u hrvatskoj povijesti doveo je Nikolu Vlašića u engleski West Ham

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Pet godina, koliko je dogovoreno ugovorom, Nikola Vlašić nositi će dres West Hama. Englezi su za hrvatskog reprezentativca CSKA Moskvi isplatili 30 milijuna eura odmah, plus još 8 milijuna kroz bonuse. Vlašić će za Čekićare igrati za 4 milijuna eura godišnje.

David Moyes inzistirao je na dovođenju playmakera. Dugo su Čekićari pregovarali s Jesseom Lingardom iz Man Uniteda, no on je, zaključili su, prestar i preskup, pa su za isti iznos doveli puno mlađeg hrvatskog reprezentativca.

Vlašić je ovim transferom postao treći najskuplji Hrvat u povijesti najpopularnijeg svjetskog sporta. Treći najskuplji Hrvat, ali četvrti najskuplji transfer. Na papirima Kovačićeva dva transfera (45 i 38 milijuna) i jednog Luke Modrića (35 milijuna) pisao je viši iznos od onog koji piše na ugovoru Nikole Vlašića.

– Oduševljen sam potpisom za ovaj veliki klub. Jedva čekam odjenuti dres i dati sve od sebe na svakom treningu i u svakoj utakmici – Napisao je Vlašić na svom Instagram profilu. U objavi se i oprostio od navijača CSKA.

Naravno moramo napomenuti i to kako će Vlašić sa svojim novim klubom zaigrati protiv zagrebačkog Dinama već u grupnoj fazi Konferencijske lige, bit će to gušt gledati. Nikoli u West Hamu želimo sve najbolje, ali ipak nekako priželjkujemo pobjedu Modrih kad dođe do te utakmice.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!