Dinamo je za West Ham pripremio dvije udarne taktike s prvih 11 odabranika

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hrvatski prvak Dinamo otvorit će sezonu u skupini Europa lige susretom 1. kola protiv West Hama na domaćem terenu u Maksimiru. Dinamov trener Damir Krznar odabrao je 11 igrača koji će tokom utakmice po potrebi moći promijeniti stil igre i iz početnog se sustava “prešaltati” u plan B.

– Spremamo se za najboljih 11 West Hama, tako smo koncipirali cijelu pripremu utakmice. West Ham ima svoj prepoznatljiv stil i pokušat ćemo to limitirati, a ne igrače. Igrači s klupe jednako su kvalitetni kao i oni u udarnoj momčadi. Bit ćemo u našoj klasičnoj formaciji, s najužim izborom igrača. U jednom dijelu smo izbor kadra podredili da možemo odraditi dva sustava u istoj utakmici. To je misao kojom smo se vodili pri odabiru igrača. – izjavio je Dinamov strateg.

Dinamo prema riječima trenera ima slatke brige jer u svlačionici i dalje vlada mentalitet pobjednika. Igrači se ne boje nikoga ni u jednoj utakmici. Takav gard svojih igrača kaže Krznar očekuju i sutra. Rezultat dolazi na kraju, ali Dinamov strateg naglašava kako svakog trenera hrani igra, a on za sutrašnju utakmicu ne dvoji, očekuje odličnu igru svojih odabranika.

Damiru Krznaru se u najavi utakmice pridružio danski reprezentativac Rasmus Lauritsen. Danac je naglasio kako je ovo vrlo važna utakmica za klub, ali i za grad.

– Spremni smo dati sve od sebe kako bi izvukli pozitivan rezultat, ali veselim se i povratku navijača. West Ham je borbena momčad, to je uobičajeno za sve engleske klubove. Ovo će biti teška, fizička, borbena utakmica, ali često u šali znamo reći kako se dobro nosimo s takvim momčadima. – zaključio je Lauritsen.

 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!