Subašić: Nisam čarobnjak da znam hoće li Hajduk biti prvak

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Hajduk je u dva dana na Poljud doveo dva bivša reprezentativna predstavnika Hrvatske. U redove Bilih jučer je stigao Danijel Subašić, a danas je njihov sastav jači još i za beka Daria Melnjaka.

– Osjećaj je super, ne znam je li mi bolje prvi put ili sad. Kad dođeš negdje što voliš, cijeniš i poštuješ, ispunjen si. Lijepo se vratiti. Trenirao sam dosta, bilo je i dosta negativnih stvari. Dobio sam koronu, tata je umro, ružno sam se rastao s Monacom i zasitio sam se svega. Dobio sam dijete, počeo trenirati i drago mi je što sam se vrati kući, u naš klub” – rekao je Subašić prilikom druženja s novinarima na Poljudu na koji se vratio nakon devet godina.

Suba je izjavio kako je u Split stigao kao podrška Kaliniću i mladim igračima u klubu, ali i naglasio kako će, baš kao i prije, davati svoj maksimum, te kako će mu biti najmanji problem izaći van i obući dres kad za to dođe prilika.

– Ambicije su tu uvijek velike, Hajduk uvijek cilja na najviše ciljeve i znamo što je prioritet. Ja sam tu mali kotačić da idemo svi skupa prema onome što želimo. Hoće li Hajduk biti prvak? Da ja to znam, nisam čarobnjak, ja bih to rekao. Mogu reći da će sutra biti petak, eto toliko znam. – Kroz šalu je odgovorio bivši vratar Vatrenih na pitanje može li i hoće li Hajduk biti prvak.

Na pitanje što se to u klubu promijenilo od 2012. godine, Subašić je odgovorio kako je dosta toga drugačije, ali da su promjene pozitivne.

– Puno se toga promijenilo nabolje, lijepo je doći. Napravljeno je sve prema europskom standardu, lijepa je atmosfera. Znam neke dečke iz viđenja, ali s Kalom sam najbolji. Znaju li oni mene? Ako ne znaju, neka pogledaju na YouTubeu, hahaha – nastavio je u veselom tonu i kroz šalu odgovarati na pitanja novinara vidno raspoloženi Suba.

Mi Danijelu i Dariu želimo što bržu prilagodbu u novom klubu i nadamo se kako ćemo ih što prije vidjeti na nogometnim travnjacima.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!